cocktail

Mixologist: Callum Rixson, The Hideout, Bath

Style: Champagne, Long

Δημιουργήθηκε: 2018

Μια ευγενής ανανεωμένη εκδοχή του κλασικού Pisco Sour

Δοσολογία

  • 40ml Strawbar Platinum
  • 20ml Marachino Liquor
  • 20ml φρέσκο λάιμ
  • 2 σταγόνες Peychaud Bitters
  • 1 ασπράδι αυγού

Εκτέλεση 

Ανακινήστε όλα τα υλικά στο σέικερ, διπλοσουρώστε και σερβίρετε γαρνίροντας με Peychaud Stripe.

Το Strawbar Sour αντικαθιστά το σιρόπι ζάχαρης με το Maraschino για να δώσει μια γλυκιά νότα από βότανα προσθέτοντας μερικές πινελιές του Peychaud Bitters ώστε να φέρει όλα τα συστατικά σε αρμονία.

Strawbar Platinum